Pizza, jak ji známe, se poprvé objevila v 18. století v italském městě Neapol. První pizza byla avšak oblíbená již několik století před naším letopočtem, kdy se však jednalo o plochý chléb s vařenou zeleninou.
Oblíbená italská legenda vypráví, že pizza Margherita byla vymyšlena v roce 1889, kdy nejznámější neapolský pizzař dostal za úkol vytvořit pizzu na počest královny Margherity, která přijela navštívit město Neapol. Z tří různých pizz, které vzácné návštěvě nabídl, se královně nejvíce zamlouvala ta, co byla zdobená jen rajčaty, sýrem a bylinkami, protože jí barvy velmi připomínaly italskou vlajku. A tak získala pizza svůj název.
V průběhu času pizza prošla spoustou úprav, začaly se vytvářet nové chuťové kombinace. V dnešní době se jedná o jedno z nejoblíbenějších jídel na světě.
V roce 2017 bylo italské umění vytvářet pizzu přidáno na seznam kulturního dědictví UNESCO.
Naši pizzu připravujeme z těch nejkvalitnějších surovin. Těsto vyrábíme podle tradiční receptury každý den a každý bochánek vlastnoručně zpracováváme. Aby byla pizza co nejlepší, používáme velmi kvalitní 48% sýr Gouda. Díky tomu jsme schopní pro naše zákazníky připravit čerstvou pizzu do pár minut.
V naší nabídce máme jak pizzy s masem – šunkovou, slaninovou s červenou cibulkou a pikantní pizzu se salámem a papričkami jalapeno – tak i pizzy bezmasé – sýrovou, žampionovou a zeleninovou. Mezi našimi novinkami jsou i dvě speciální pizzy – BBQ pizza s vepřovým trhaným masem a červenou cibulkou a smetanovou pizzu s kuřecím masem a špenátem.